Hvordan forlader jeg en gruppe?
Åbn gruppedetaljerne, vælg ‘Forlad gruppen’, og bekræft. De andre medlemmer kan stadig se, hvad du skylder eller har til gode, selv efter du har forladt gruppen.
Hvad sker der, når jeg forlader en gruppe?
Når du forlader gruppen, mister du adgangen til både gruppen og dens historik. Hvis du vil have adgang igen, skal en i gruppen invitere dig tilbage.