Spring til hovedindhold

Hvordan sletter jeg alt om mig selv og min profil?

Du kan slette MobilePay ved at vælge 'Vis mere' under Profilikonet i øverste højre hjørne. Vælg 'Slet din profil'.

Ved at gøre dette accepterer du, at vi vil slette eller anonymisere alle data, såsom betalings- og transaktionshistorik, venners betalinger, kvitteringer og chats. Det vil ikke længere være tilgængeligt for dig, men MobilePay er forpligtet til at opbevare visse oplysninger på grund af lovgivningsmæssige krav, såsom i fem eller ti år på grund af hvidvaskningsregler.

Besvarer dette dit spørgsmål?