Hur lämnar jag en grupp?
Öppna gruppinformationen, välj ”Lämna gruppen” och bekräfta. De andra medlemmarna kan fortfarande se vad du är skyldig dem eller vad de är skyldiga dig, även efter att du har lämnat gruppen.
Vad händer när jag lämnar en grupp?
När du lämnar en grupp förlorar du åtkomsten till denna grupp och dess historik. Om du vill få åtkomst igen behöver någon i gruppen bjuda in dig på nytt.