Hoppa till huvudinnehåll

Vill du avsluta ditt Vipps-konto?

Så här raderar du din profil i Vipps:
  1. Välj Profilikonen längst upp till höger
  2. Välj ‘Visa mer’
  3. Välj ‘Radera din profil’

Om du väljer att avsluta ditt konto kommer du inte längre att kunna använda appen. Du måste i så fall registrera dig som användare på nytt om du vill börja använda den igen. Kontakta vår kundtjänst om du inte kan radera din profil själv.

Besvarar detta din fråga?