Hoppa till huvudinnehåll

Hur blockerar jag andra användare i Vipps?

Så här blockerar du en person i Vipps:
  1. Välj Profilikonen längst upp till höger
  2. Välj ‘Säkerhet och integritet’
  3. Välj ‘Blockerade användare’
  4. Lägg till personen du vill blockera.

När du blockerar en annan användare kan ni inte längre skicka pengar eller meddelanden till varandra.

Besvarar detta din fråga?