Hva skjer hvis jeg vil slutte å bruke Shoppe-assistenten?
Du kan slå av Shoppe-assistenten når som helst. Da slutter vi å behandle personopplysningene dine for å tilby og tilpasse Shoppe-assistenten. Noen opplysninger kan likevel oppbevares når det er nødvendig av juridiske hensyn, av sikkerhetshensyn, for dokumentasjon eller håndtering av tvister.