Hopp til hovedinnhold

Hvordan forlater jeg en gruppe?

Åpne gruppedetaljene, velg ‘Forlat gruppen’ og bekreft. De andre medlemmene kan fortsatt se hva du skylder eller har til gode, selv om du forlater gruppen.

Hva skjer når jeg forlater en gruppe?

Når du forlater gruppen, mister du tilgangen til både gruppen og historikken. Hvis du vil ha tilgang igjen, må noen i gruppen invitere deg tilbake.

Fikk du svar på det du lurte på?