Hvordan blokkerer jeg en annen person?
Sånn blokkerer du en person i Vipps:
- Velg Profilikonet øverst til høyre
- Velg ‘Sikkerhet og personvern’
- Velg ‘Blokkerte personer’
- Legg til personen du ønsker å blokkere
Når du blokkerer en annen bruker, vil dere ikke kunne sende penger eller meldinger til hverandre. Du kan når som helst fjerne en blokkering.